Najnowsze opinie o silnikach

Silnik 1.4 D4D

Polecam21.06.2017

Czytając opinie użytkowników aut z tym silnikiem utwierdzam się w swoim wyborze. Moje auto to Auris I z 2009r, którym jeżdżę 5 lat. W tym czasie nie miałem żadnej awarii silnika choć poruszam się głownie po mieście na krótkich odcink

7.78

Silnik 2.2 HDI

Polecam19.06.2017

Świetny silnik. Mocny, elastyczny baaaaardzo ekonomiczny. Zdarzyło mi się, że jechałem z Warszawy na Węgry. Podczas całej drogi miałem tylko kilka krótkich fragmentów drogi wielopasmowej, na której można było pogonić. Reszta to były ty

7.90

Silnik 1.8 TDCI 100 115KM

Polecam18.06.2017

1,9 TDI to to nie jest ale opiniami z niemieckich gazet typu AŚ można sobie d.... wytrzeć osobiście tym autem Focus MK 1 2003 przejechałem 203000 km i pyły tylko 2 awarię sprzęgło alternatora no i ostatnio 2-mas cena kompletnego wraz ze spr

8.29

Silnik 1.9 DTi

Polecam18.06.2017

Świetny silnik kupiłem kilka lat temu scenica 2000, silnik niezniszczalny. Powiem szczerze: prosze się nie bać tego silnika, może 98 koni w minivanie to wydaje się mało jednak auto pociągnie bez problemu 150km/h

8.51

Silnik 1.6 TDCI 90KM

Polecam15.06.2017

Kupiłem focusa z tym silnikiem z 2005r. Z informacji podanych tutaj na portalu wynika, Focusy do 2008r. nie mają dwumasy. Podałem numer VIN WF05XXGCD55P28446 w serwisie Forda i tam poinformowano mnie, że auto mam wyposażone w dwumasę. Jak wi

8.09

Silnik 1.4 TDI

Polecam13.06.2017

Posiadam autko dwa lata jego przebieg na liczniku to 230000 tys chociaż wiem ze jest dwukrotnie wyższy (poprzedni właściciel zapomniał wymazać przebieg z pokrywy od rozrządu) . Rzeczywiście kiepska kultura pracy i wysokie spalanie jak na taki

7.64

Silnik 1.6 dCi

Odradzam12.06.2017

Tragedia 140 tyś wymieniony łańcuch rozrządu bo silnik tłuk się jak stary klekot z lat 80tych, dobrze źle gdzieś nie przeskoczył, 5 tyś później uszczelka pod głowicą!! Samochód serwisowany od początku do dziś oleje wszystko na czas.

8.45

Silnik 2.0 HDI 90 109KM

Polecam12.06.2017

top! Auto kupiłem w 2009 roku z przebiegiem 110 tysięcy, od tego czasu dołożyłem ponad 250 tysięcy km kilometrów i... nic. Pomijając wymiany pasków osprzętu, i mechanizmu rozrządu nic nie trzeba z nim robić. Oryginalne turbo, komplet oryg

7.16